Sunday, 13 March 2011

WeLcOmE tO mY BLoG

Assalamualaikum smua.....
apa kabo?hopefully korang sihat2 la ye....
blog ni br je "WUJUD" pd hari ini 13.03.2011 pda jam lebih kurang 9.00a.m mcm tu la...
huhuhu..blog ini diwujudkan atas sebab menjalankan tugas as STUDENT matrikulasi yg mngambil sbjek IT
pd semester ni...terasa SKEMA la plakk...tp xkisah la..nk buat jgk ayat2 SKEMA jgk..student la kata kan....



OK,walaupon tggai beberapa hari ja lg nk CABUT dr matrik nie,kna wt jgk..sbb before nie blog pon dok share je dgn ehemmmm3x.....(phm2 la ye)..pd hari ni kna wt blog plak.kira mcm peluang jgk la nie...walaupon bnda nie rasanya xda la ssh sgt pon...tp,akibat diriku ini yg MLS nk explore bab2 nie.tu rasanya blog ni simple je...
*yg nie pon suruh org wt background apa smua 2,kalau x,lg la SIMPLE!!!!! hahahhaa.....
sng kata aku ni dikategorikan sbgai  "buta IT" jgk la..pdahal hari2 on9...tp x pernah pon nk explore bnda2 alah nie...tau post je,(bnda pling sng dkt blog)...tp x pa..dah nk habeh dah mtrik...so,cuti nnt blh la bljaq nk memperindahkan lg blog aku nie...just wait n see...XD


Matlamat wujudkan blog nie pon x taw la sbb apa kan...nk wt citer sal peribadii,errr...mcm mls je nk citer kat org...tgk je la nnt,apa yg menarik+mood aku rajin utk post dkt blog nie...maka ada la nnt post2 bru,kalau x,smpai berabuk la post yg lama tu..huhuhu...apa2 pon...Jgn lupa..doakan kerjayaan aku...Exam mkin hari makin dkt...byk bnda yg x cover lg....so,apa2 hal..halo2 aku...Assalamualaikum
:)